Responsive Wordpress website die verkopen en inkopen stimuleert

Forkstrading.com

voor Forkstrading

Forkstrading is een internationaal handelsbedrijf in gebruikte heftrucks en voor de verkoop voor een groot deel afhankelijk van online communicatie. De markt snel en volledig op de hoogte kunnen stellen van de huidige voorraad is voor deze onderneming van groot belang.  Forkstrading was op zoek naar een website die zeer eenvoudig in het gebruik is en toch meer dan voldoende tools biedt om de verkoop een boost te geven.

Nieuwe WordPress website

Samen met Forkstrading hebben we de nieuwe WordPress website gerealiseerd, een website die de bezoeker op een overzichtelijke manier informeert over het huidige productaanbod. De bezoeker wordt overtuigd door het gebruik van fullscreen video’s een beeldmateriaal van de soms imposante machines. Natuurlijk is de vernieuwde website volledig responsive waardoor op ieder device een optimale weergave van de website is te zien.

4Bit heeft in 2015 voor ForksTrading opnieuw een moderne website gebouwd. Op alle vlakken heeft 4Bit meegedacht, lay-out, vindbaarheid maar bijvoorbeeld ook tekstueel. Nieuwe tools op de website zorgen voor extra business. We krijgen regelmatig positieve reacties van onze klanten. Wij zijn hartstikke tevreden!

Erwin Haenen, Forkstrading b.v.

Overtuig met beeld

Door het gebruik van grote afbeeldingen en video’s van de verschillende machines wordt het voor de bezoeker makkelijk om te bepalen of deze aan de eisen voldoet. Ieder detail van elke machine is in een oogopslag te zien, geen verrassingen achteraf.

website bekijken

 

home

Goede vindbaarheid voor meer inkoop van machines

Één van de problemen waar Forkstrading bij de oude site tegenaan liep was de beperkte vindbaarheid van de website. Daarnaast was het een hele opgave om via de site een machine te koop aan te bieden aan Forkstrading. Forkstrading verkoopt namelijk niet alleen machines maar koopt deze ook graag in.

 

Website vindbaarheid

De nieuwe website hebben we gerealiseerd met WordPress waardoor er een website ontstaan is die door de medewerkers van Forkstrading eenvoudig te beheren is. Door gebruik te maken van diverse SEO technieken en door het schrijven van goede webteksten, hebben we de vindbaarheid van de Forkstrading.com enorm verbeterd.

 

Verkopen en inkopen

Daarnaast hebben we de processen voor het verkopen en inkopen van heftrucks onder de loep genomen en tot een minimaal aantal stappen teruggebracht. Hierdoor is het aantal machines wat via de website aangeboden wordt enorm gestegen. Het resultaat is een mooie en goed converterende website die zeer gebruiksvriendelijk is.

 

logo_large