Website laten maken?
Met een professioneel webdesign?

Wij maken websites. Responsive websites die zich schalen en aanpassen aan de telefoon, tablet of computer waarmee ze bezocht worden. Afgestemd op jouw doelgroep. Een website laten maken met WordPress als Content Management Systeem komt vaak voor, maar ook Drupal of een maatwerk CMS behoren tot de mogelijkheden.

Meer weten?
Urban Iki website
Urbaniki.com
Urban Iki by OGK

Urbaniki.com


Meertalige responsive website en webshop voor een nieuw fietsstoeltjes merk

Kroftman
Kroftman.com
Kroftman

Kroftman.com


Meertalige responsive website en webshop

Dutchfoodexpress
Dutchfoodexpress.nl
Dutchfoodexpress

Dutchfoodexpress.nl


Responsive website en webshop met uitgebreid assortiment

Meer website cases

 

Je wilt een website laten maken

Bij 4Bit maken wij al ruim 9 jaar websites. Websites voor ondernemers in de autobranche, foodsector, voor universiteiten en voor overheidsinstellingen en stichtingen. Sommige websites zijn voorzien van een Woocommerce of een Magento webshop en anderen krijgen een maatwerk koppeling met AutotelexPro of  koppeling met de output van een WMO loket.

Samen een website ontwikkelen en bouwen

Voor alle websites die we maken geldt dat we ze maken samen met onze opdrachtgevers. Wij hebben namelijk van veel dingen verstand, maar zijn van mening dat onze opdrachtgever het beste weet wie de doelgroep is die hij wil bereiken met de website. Samen werken we uit hoe we die doelgroep gaan bereiken en wat daarvoor de beste strategie is.

Site responsive maken

Iedere website zou vandaag de dag een responsive website moeten zijn. Los van dat veel bezoekers met hun telefoon je website bezoeken, eist Google sinds 21 april 2015 dat een website mobielvriendelijk is. Om met je website redelijk te scoren binnen de Google zoekresultaten zul je daarom je website responsive of adaptive moeten maken. Wij kunnen je daarbij helpen en zelfs een bestaande website responsive maken.

Wat kost een website maken?

Wat kost het maken van een responsive website met een professioneel webdesign? De kosten voor het maken van een website is afhankelijk van je wensen en het soort website die je door ons wilt laten maken. Hieronder vind je een globale opsomming van de verschillende soorten websites die wij maken:

  • Statische HTML websites (oa. voor actiematige doeleinden)
  • Website met WordPress CMS (met professioneel webdesign op maat)
  • WordPress website met een gekocht thema (bijvoorbeeld via EnvatoMarket )
  • Complexe websites met CMS
  • Websites met webshop (Woocoomerce webshop of Magento webshop)
  • en alle soorten sites die er tussenin zitten…

Wil je een statische html website laten maken of een Wordpress website met maatwerk thema en koppelingen met externe systemen? Of een website met Drupal of custom CMS? Maak nu een afspraak en bespreek vrijblijvend je wensen.

Websites voor mensen

De websites die we maken, maken wij voor mensen. Zoekmachines vinden we heel belangrijk en vindbaarheid in zoekmachines ook. Het allerbelangrijkste vinden wij dat de boodschap die je wil vertellen goed en prettig over komt bij de doelgroep. Wat heb je uiteindelijk aan een bezoeker die wel naar je website komt, maar dan gelijk weer weggaat omdat hij de teksten niet snapt of op je site gekomen is met een voorgelogen verwachting?

Ook een website voor mensen ?

 

Strategie en concept

Iedere website begint met een idee en een goed gesprek. Tijdens de eerste gesprekken maken we de ideeën concreet. We bedenken met elkaar de doelen die we willen bereiken tijdens de ontwikkeling van de website, maar ook wat we met de site op de lange termijn willen bereiken wanneer deze klaar is. Verder kijken we naar wat de randvoorwaarden zijn waaraan de site moet voldoen. Zijn er andere systemen waarop de website aan moet sluiten?

Nadat de ideeën zijn gevormd en het duidelijk is welk doel we met de website nastreven beginnen we met “concepten”. Tijdens het concepten werken we de schermen uit in wireframes. Voor enkele beeldbepalende elementen maken we alvast een ontwerp. Nadat de wireframes en het concept ontwerp geaccordeerd is starten we het webdesign.

Professioneel webdesign

Functioneel webdesign dat er heel mooi uitziet en resulteert in een gebruiksvriendelijke website is waar we naar streven. Met het design aansluiten op een bestaande huisstijl is uiteraard geen probleem. Wil je ook ee betaalbare mooie websites, maar bovenal professionele website laten maken? Dan ben je bij 4Bit aan het juiste adres.

Websites voor mobiel

Onze webdesigns zijn responsive van opzet. Binnen de ontwerpen houden we al rekening met de schaalbaarheid van de pagina’s en de hiërarchie van de content. Het resultaat is een website die voor iedere resolutie een geoptimaliseerde weergave heeft en optimaal werkt. Onze responsive websites werken hierdoor prima op mobiele telefoons, tablets en “gewone” computers.

 

Techniek en CMS

Bij de ontwikkeling van onze sites passen we de meest recente technieken toe. We maken actief gebruik van HTML5, CSS3, PHP, AngularJS en jQuery. En bekijken per project wat er nodig is om het beste resultaat te leveren.

Websites met Content Management Systeem

Het meest populaire Content Management Systeem  is op dit moment zonder twijfel WordPress. WordPress is solide, dynamisch, eenvoudig in het gebruik en goed uit te breiden en aan te passen naar ieders wensen.

Website laten maken met WordPress CMS?

Wij maken steeds meer websites op basis van WordPress. We ontwerpen en ontwikkelen de WordPress thema’s die we gebruiken zelf. Hierdoor krijgt je bij ons een unieke website die afgestemd is op jouw wensen. En niet een website die vele anderen ook al hebben. Bijkomend voordeel is dat de performance van onze WordPress thema’s doorgaans een stuk beter is dan bij het gebruik van een bestaand thema.

Uiteraard kunnen we ook een website ontwikkelen op basis van een bestaand (gekocht) thema.

Ook een website met WordPress laten maken?
Of weten wat de mogelijkheden zijn?

Neem contact met ons op.

“Het contact met 4Bit is professioneel en informeel, iets wat wij als Jello hoog in het vaandel hebben staan.”

Damiaan Verhoef, Jello
Jello website referentie