WooCommerce webshop laten maken?

Wil je een WooCommerce webshop laten maken? Een mooie webwinkel die ook nog eens goed gevonden wordt in Google? Een succesvolle en toch betaalbare webshop met uitgebreide garantie en support die gebouwd is door een professioneel webbureau?

4Bit maakt professionele, gebruiksvriendelijke en mooi vormgegeven webshops.
Laat ons je wensen weten en wij maken voor jou een passend voorstel.

Meer informatie of gratis offerte?
* Altijd vrijblijvend en op werkdagen binnen 24 uur reactie.

Urban Iki | Webshop en brandsite voor Urban Iki fietsstoeltjes

Website en webshop met unieke productconfigurator

Kroftman | Webshop voor opslagloodsen en opslagtenten

Meertalige Woocommerce webshop

DenS products | B2B webshop voor disposables

WooCommerce webshop gevuld met honderden producten

“Een partij die een vastgelopen ontwikkeling van een nieuwe website kon vlot trekken en in korte tijd de website online kon krijgen. 4Bit liet dit in het eerste kennismakingsgesprek zien en heeft het waargemaakt.”

Yvonne Thush,  Urban Iki by OGK
WooCommerce webshop laten maken

Webshop laten maken door 4Bit?

Als ondernemer wil je een onderscheidende webshop. Een online winkel die representatief is voor je producten en bedrijf en zorgt voor stijgende verkopen. Naast conversie is gebruiksgemak van groot belang. Betalen moet eenvoudig gaan met iDeal, PayPal, creditcard of zelfs achteraf. En uiteraard moet je zelf je webshop kunnen vullen en onderhouden. Laat ons je daarom helpen met een goed presterende webshop, zodat jij je bezig kunt houden met alle andere zaken die bij een webshop komen kijken.

  • Advies en strategieDe winkel die je wilt starten staat waarschijnlijk nog in de kinderschoenen en er komen daardoor nogal wat vragen op je af. Maak gebruik van onze kennis en ervaring in het bedenken, maken en beheren van webshops en krijg antwoord op die vragen.
  • Concept, design en realisatieJouw goede idee vertalen we naar het beste webshop concept. Wij zorgen ervoor dat het concept ook echt gerealiseerd kan worden. En er daarbij ook nog eens fantastisch uitziet.
  • Ondersteuning bij vullen en beheerBij het beheren van een webshop komt veel kijken. Van het schrijven van goede productteksten tot Adwords-campagnes en het analyseren van je bezoekersstatistieken. Wij leggen je uit hoe het werkt en met ons strippenkaartsysteem ben je ook na oplevering gegarandeerd van snelle professionele ondersteuning.
  • Adwords en Google shoppingZelf een Adwords campagne starten? Verkopen via Google Shopping? We vertellen je hoe en zorgen dat je campagne een succes wordt.

WooCommerce webshop laten maken

WooCommerce is een goede basis voor een webshop. WooCommerce is namelijk de beste en meest gebruikte eCommerce plugin voor WordPress. WooCommerce is flexibel, solide, technisch goed uitbreidbaar en volledig naar wens vorm te geven. Met WooCommerce kunnen wij zelf functionaliteiten aan de webshop toevoegen die standaard ontbreken. Zo kunnen we de webshop integreren met bestaande websites en koppelen met externe systemen. Bijvoorbeeld Google shopping, Beslist.nl, Bol.com en AutoTelexPro. Ook zijn er veel plugins beschikbaar die we succesvol inzetten om het maximale uit de webshop te halen.

Wij zorgen dat jouw shop 100% aansluit bij wat jij wilt. Zowel functioneel als grafisch. Gebruiksvriendelijk en snel. Maatwerk ontwerp of een shop op basis van een bestaand thema? Alles is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden,

WooCommerce webshop laten maken door 4Bit

WooCommerce webshop laten maken binnen bestaande website of blog?

Heb je al een website of weblog en wil je een  webshop laten maken die naadloos aansluit bij het ontwerp van je website of blog? Neem contact met ons op. Wij maken webshops die aansluiten bij jouw website. En waarbij je de functionaliteiten van de webshop ook kunt gebruiken binnen je website of blog.

Magento webshop laten maken?

Als een WooCommerce webshop zo goed is waarom zou je dan kiezen voor een Magento webshop of een maatwerk webshop? Dat is een terechte vraag. Wij adviseren Magento vooral in te zetten bij een shop met  1000+ producten.
Een volledige maatwerk PHP webwinkel of een webwinkel op basis van andere technologie als OpenCart en Shopify is ook mogelijk.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Of het nou gaat een webwinkel met WooCommerce of Magento, volledig op maat of op basis van een bestaand thema. Uiteindelijk zijn het jouw ideeën en doelgroep in combinatie met onze creatieve invulling en kennis die de basis vormen voor de webshop. Aan de hand van een eerste gesprek en een inventarisatie van je wensen krijgen we een beeld van wat de beste oplossing is. Bel 0183-614043 of mail naar info@4bit.nl voor meer informatie.

Laat ons je bellen
* Altijd vrijblijvend en op werkdagen binnen 24 uur reactie.

Urban Iki website
Urbaniki.com
Urban Iki by OGK

Urbaniki.com


Meertalige responsive website en webshop voor een nieuw fietsstoeltjes merk

Slimverhuizen.nl
Slimverhuizen.nl
Slimverhuizen

Slimverhuizen.nl


Responsive platform

Dutchfoodexpress
Dutchfoodexpress.nl
Dutchfoodexpress

Dutchfoodexpress.nl


Responsive website en webshop met uitgebreid assortiment

Meer website cases