Webshop laten maken?

Wil je een nieuwe webshop laten maken? Wij maken professionele betaalbare webwinkels op basis van WooCommerce. Webshops gericht op conversie. Vormgegeven op basis van je huisstijl, gebouwd met een bestaand WordPress thema of volledig op maat gemaakt.

Webshop laten maken met WooCommerce als basis
WooCommerce is wereldwijd de populairste eCommerce uitbreiding voor WordPress. De plugin vormt een erg goede basis en maakt het mogelijk om de webshops die we maken er zo uit te laten zien en laten functioneren als wij willen. Het beheren van de WooCommerce webshop is door het gebruiksvriendelijke CMS erg eenvoudig.

Webshop laten maken door 4Bit:

Meer informatie of gratis offerte?
* Altijd vrijblijvend en op werkdagen binnen 24 uur reactie.

Urban Iki | WooCommerce webshop en brandsite voor Urban Iki fietsstoeltjes

Website en webshop met unieke productconfigurator

Thuis-gekookt | Laguiole Style de Vie messen en producten

Succesvolle webshop versterkt door Adwords, Google shopping en Bol.com

DenS products | B2B webshop voor disposables

WooCommerce webshop gevuld met honderden producten

Wat bieden we nog meer

  • Webshop advies en strategieIn de afgelopen jaren hebben we veel kennis en ervaring opgedaan over wat er naast het designen en bouwen van webshops nog meer komt kijken als je een webshop wilt beginnen. Wil je een webshop laten maken, maak dan gebruik van onze kennis en ervaring in bijvoorbeeld het werken met leveranciers, verzendpartners, payment providers en koppelingen met andere systemen.
  • Concept, design en realisatieWij maken WooCommerce webshops. Per project wegen we af wat de juiste technische invulling is, kiezen we een thema of maatwerk, dat vormt de basis van het concept en design. Het webshop design kan naadloos aansluiten bij jouw huisstijl of totaal anders zijn, afhankelijk van de wensen. Uiteindelijk creëren we de ultieme gebruikerservaring binnen het gestelde budget.
  • Ondersteuning bij vullen en beheerBij het beheren van een webshop komt veel kijken. Van het schrijven van goede productteksten tot Adwords-campagnes en het analyseren van je bezoekersstatistieken. Wij leggen je uit hoe het werkt en met ons strippenkaartsysteem ben je ook na oplevering gegarandeerd van snelle professionele ondersteuning.
  • Adwords en Google shoppingZelf een Adwords campagne starten? Verkopen via Google Shopping? We vertellen je hoe en maken het technisch mogelijk. Zo zorgen we er samen voor dat je campagne een succes wordt.

WordPress thema webshop laten maken?

De keuze voor een thema of maatwerk webshop stemmen we af met de opdrachtgever.
Soms speelt budget hierin een bepalende rol. Een webshop laten maken op basis van een WordPress thema is doorgaans goedkoper dan volledig op maat omdat het minder tijd kost om te bouwen.

Wanneer uit de wensen blijkt dat een thema al 80% kan van alle functionaliteiten die we met elkaar bedenken, dan is een webshop laten maken op basis van een bestaand thema een verstandige keuze.  Eventuele ontbrekende functionaliteiten voegen we toe en wat er niet nodig is schakelen we waar mogelijk uit.

 

Voor alle andere webshops bouwen wij zelf het thema volledig op maat waarbij we de opdrachtgever meenemen in alle trajecten van concept, schetsen en wireframes tot technische realisatie.

 

Het belangrijkste is dat de webshop die je laat maken een geweldig gebruikservaring geeft, veel verkoopt en zich eenvoudig laat beheren.

 

Meer informatie of gratis offerte?
* Altijd vrijblijvend en op werkdagen binnen 24 uur reactie.

“Een partij die een vastgelopen ontwikkeling van een nieuwe website kon vlot trekken en in korte tijd de website online kon krijgen.”

Yvonne Thush,  Urban Iki by OGK
WooCommerce webshop laten maken
Kroftman
Kroftman.com
Kroftman

Kroftman.com


Meertalige responsive website en webshop

Slimverhuizen.nl
Slimverhuizen.nl
Slimverhuizen

Slimverhuizen.nl


Responsive platform

Dutchfoodexpress
Dutchfoodexpress.nl
Dutchfoodexpress

Dutchfoodexpress.nl


Responsive website en webshop met uitgebreid assortiment

Meer website cases