Wij schrijven voor het web

Naast het maken van websites en webwinkels helpen we je graag bij het schrijven van wervende teksten en het vullen van je website met relevante content. Het schrijven van commerciële teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines (SEO) en aanzetten tot de aanschaf van producten doen we natuurlijk ook.

Meer weten? Neem contact op!

“Op alle vlakken heeft 4Bit meegedacht, lay-out, vindbaarheid maar bijvoorbeeld ook tekstueel. Nieuwe tools op de website zorgen voor extra business.”

Erwin Haenen, ForksTrading B.V.
Website teksten voor Forkstrading | 4Bit

Contentbeheer en webredactie

Geen tijd om je eigen website regelmatig bij te werken en op up-to-date te houden? Kost het vullen van je webshop je te veel uren? Laat ons helpen. Wij schrijven de teksten voor je website op basis van de informatie die jij aanlevert. En vullen je productcatalogus op basis van een .xls document.

Houd je website hoog in Google met nieuwe content?

Artikelen schrijven we of redigeren we op basis van aangeleverde informatie of op basis van eigen research over het onderwerp. We helpen je tevens met het zoeken naar passende afbeeldingen.

 

Forkstrading website Forkstrading
Forkstrading.com
Forkstrading

Forkstrading.com


De responsive Wordpress website voorziet in duidelijk call-to-action momenten waardoor het genereren van leads meer regelmaat dan uitzondering is geworden!