Maak kennis met het nieuwe fietsstoeltjes merk Urban Iki in de officiële online brand store.

Urbaniki.com

voor Urban Iki by OGK

Urbaniki.com is de officiele Urban Iki brand store website. Een etalage voor het merk en webshop waarin eenvoudig de mooiste stoeltjes gekocht en geconfigureerd kunnen worden.

Hippe en voordelige fietsstoeltjes

Urban Iki is een nieuw merk dat in Nederland als eerste land op de markt komt. De Urban Iki stoeltjes onderscheiden zich van andere fietszitjes in prijs en het hippe design. De lancering van het merk en de fietsstoeltjes vond plaats op de Negenmaandenbeurs 2017.

Hulp bij een halve website

Wij zijn door Urban Iki benaderd om de website en webshop, die al voor een deel ontwikkeld waren op te pakken, te verbeteren en af te ronden. Het ontwikkelproces met de vorige partij was stukgelopen en Urban Iki zocht hierdoor per direct een partner die de website naar een goed einde kon brengen.

Wij zijn erin gestapt en hebben het project met veel plezier opgepakt. De Urban Iki website is een maatwerk WordPress website geworden waarvan het shop gedeelte opgebouwd is met WooCommerce.

We waren op zoek naar een partij die een vastgelopen ontwikkeling van een nieuwe website kon vlot trekken en in korte tijd de website online kon krijgen. Geen lange verhalen en plannen; maar gewoon de mouwen opstropen en pragmatisch aan de slag. 4Bit liet dit in het eerste kennismakingsgesprek zien en heeft het waargemaakt. Het project en projectadministratie is onder controle zodat timings gehaald worden binnen de besproken uurbesteding. 4Bit blijkt daarbij  een goede sparringpartner in prioritering en haalbare oplossingen. Het einddoel altijd goed voor ogen. Dit alles maakte het voor ons mogelijk om op het moment dat het moest, er te staan met een goed presentabele website. Een goede basis voor de toekomst in alle opzichten!
Yvonne Thush, Urban Iki by OGK

Meertalige website en webshop om heel Europa te bedienen

Urbaniki.com bevat op dit moment een Nederlandstalige en Engelstalige versie van de website. Met de ambitie om heel Europa te bedienen zullen hier snel extra talen aan toegevoegd worden. De website en shop zijn responsive en geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

website bekijken

Social Media Wall met Facebook, Instagram en blogberichten

De ‘Experience’ Social Media Wall brengt alle online activiteiten van Urban Iki in beeld op de website. Alle online posts van en over Urban Iki die te vinden zijn op de diverse social media worden geautomatiseerd naar de website gehaald en getoond in een chronologisch overzicht. Uiteraard kan Urban Iki zelf filteren welke posts er wel of niet getoond mogen worden.

 

Bij de lancering op de Negenmaandenbeurs maakten bezoekers kans op het winnen van een Urban Iki stoeltje. Het enige wat zij moesten doen was een foto delen op Facebook met daarop het Urban Iki stoeltje. De actie was via de Social Media Wall ook voor niet Facebook gebruikers live te volgen op de website.