Resonsive website voor distributeur van Anne et Valentin en Yellow Plus brillen, Eyewear Studio

eyewearstudio.nl

voor Eyewearstudio

Eyewearstudio.nl is een website die we in opdracht van Wildeman Media hebben gerealiseerd. Eyewear Studio is de distributeur in de Benelux van de merken Anne et Valentin en Yellows Plus.

De website is een sfeervolle etalage voor het bedrijf Eyewear Studio en producten die zij aanbieden. Daarnaast ligt de focus van de site voornamelijk op de presentatie van twee prominente brilmerken. De sfeer die deze merken uitstralen keert terug in het ontwerp van de website waardoor de alle onderdelen binnen de website een samenhangend geheel vormen. De collecties van Anne et Valentin en Yellows Plus worden grafisch gepresenteerd met daarbij direct informatie over de locaties binnen Nederland en België waar de brillen gekocht kunnen worden.

Eyewearstudio.nl is volledig responsive ontworpen en gebouwd en is daardoor op ieder platform prettig in het gebruik en aantrekkelijk om te zien.

Stijlvol responsive webdesign

De mooie reclamefotografie van Anne et Valentin en Yellow Plus maakte het mogelijk om naast een goed werkende site ook iets te maken wat grafisch aantrekkelijk is. Door het diepe zwart te combineren met de aardetinten in het sfeervolle beeld heeft hebben we het webdesign in het verlengde van de merken kunnen maken, wat tevens goed aansluit bij hoe Eyewear Studio zich wil presenteren.

website bekijken

 

 

eye

Schetsen, wireframes en een gedegen sitemap

Voorafgaand aan het ontwerp is samen met Wildeman Media uitvoerige nagedacht hoe de werking en structuur van deze website moest worden. Omdat de opdrachtgever vaak het beste weet welke afwegingen er vanuit het bedrijf gemaakt moeten worden en wij er vanuit usability, content en design naar kunnen kijken levert dit vaak het beste resultaat op. Gedurende verschillende sessies met schetsen, wireframes en een gedegen sitemap hebben we zo o.a. de problematiek tussen aan de ene kant het presenteren van het bedrijf en aan de andere kant het etaleren van de grote merken kunnen tackelen.

 

eyewear-picto