Website en webshop voor dé oldtimer restaurateur van Utrecht

sleutelwerk.nl

voor Sleutelwerk

Op Sleutelwerk.nl vind je alles voor de gepassioneerde automonteur. En kom je er zelf niet uit, dan helpen ze je graag om jouw mooie oldtimer of moderne auto weer zo goed als nieuw te maken.
Sleutelwerk biedt naast een uitgebreide webshop met autorestauratie materialen, diverse diensten van autospuiten tot complete restauratie.

Op basis van Wordpress met WooCommerce hebben we voor Sleutelwerk een platform gecreëerd waarmee zij hun diensten kunnen etaleren. Daarnaast kan men nu de zeer uitgebreide winkel eenvoudig beheren en uitbreiden. De technische invulling en optimalisatie in combinatie met de krachtige content van de website zorgen ervoor dat de website goed gevonden wordt.

 

oldtimers

De uitstraling van Sleutelwerk

Sleutelwerk.nl is gemaakt in samenwerking met Taco Faber (www.tacofaber.nl) die de art-direction en het design van deze website op zich heeft genomen. Het resultaat is een mooie en gebruiksvriendelijke website waarvan de uitstraling naadloos aansluit bij Sleutelwerk.

website bekijken

 

 

shop

 

 

 

WooCommerce en WordPress

Bij 4Bit werken we veel met WordPress. En voor webwinkels gebruiken we dan ook regelmatig WooCommerce.
Door de eenvoud in het gebruik en de enorme uitbreidingsmogelijkheden van beide platformen was de keuze om deze ook in te zetten voor de Sleutelwerk website een logische. De Sleutelwerk website is eenvoudig te beheren en alle informatie die een webshopeigenaar nodig heeft is overzichtelijk beschikbaar binnen het CMS.

 

 

 

01_SW_home

 

 

 

Met vereende krachten tot het beste resultaat

Om het mooiste en beste te bereiken moet je soms verder kijken dan je eigen kunnen. Gelukkig beschikken wij over een netwerk van mensen die op het gebied van hun expertise ware superhelden zijn.

 

 

 

 

sleutelwerk-footer-logo