Responsive meertalige website gericht op conversie

Kroftman.com

voor Kroftman

Kroftman verkoopt een uitgebreid assortiment opslagloodsen en opslagtenten. Via de website kunnen bezoekers deze producten eenvoudig samenstellen, direct bestellen of een offerte aanvragen.

Conversie

De website van Kroftman wordt continue doorontwikkeld om een steeds betere conversie te realiseren. Een uitgebreid meetplan en handige tools zoals Hotjar en Google Analytics geven inzicht in het gedrag van de bezoekers. Aan de hand van deze data worden de verschillende pagina’s steeds verder geoptimaliseerd om zo een steeds betere user experience te realiseren en daarbij een hogere conversie.

 

Tools ter ondersteuning van sales

De website is voorzien van een aantal modules die het sales-team ondersteunen bij de verkoop. Via de website kunnen de bezoekers eenvoudig producten samenstellen welke in een offerte kunnen worden aangevraagd. Het genereren van deze offerte gebeurd volledig automatisch.  De website is bovendien voorzien van een chat-functionaliteit welke door het sales team wordt gebruikt om bezoekers te helpen het juiste product te selecteren.

website bekijken