WooCommerce Webshop voor speelgoedwinkel Knikkerbricks.nl

Knikkerbricks.nl

voor Knikkerbricks.nl

Knikkerbricks.nl is een speelgoed webshop gespecialiseerd in de verkoop van Hubelino knikkerbanen. Met Hubelino maak je van je Duplo een knikkerbaan.

Knikkerbricks.nl is een webshop van 4Bit gemaakt met Wordpress en WooCommerce. We hebben deze webwinkel gemaakt met als doel om ervaring op te doen in het beheren van een online winkel. De ervaringen die we hebben opgedaan bij de ontwikkeling en het beheren van deze webshop gebruiken we om opdrachtgevers zo goed mogelijk te adviseren.

Zo hebben we veel ervaring opgedaan met de implementatie en het gebruik van diverse betaalsystemen, verzendsoftware, maar ook de optimalisatie voor zoekmachines, Google shopping en geoptimaliseerde Adwords en Facebook campagnes.

 

Overzichtelijke webshop

Knikkerbricks.nl is logisch ingericht en werkt snel. Producten zijn makkelijk te vinden en aanbiedingen springen eruit. Het ontwerp en de techniek zijn zo opgezet dat er in toekomst eenvoudig producten van andere merken opgenomen kunnen worden.

website bekijken

 

 

Productpagina’s met focus op conversie

De productpagina’s bevatten uitgebreide informatie over het product. Daarnaast zijn de productpagina’s geoptimaliseerd voor ieder platform waardoor het bestellen van het product eenvoudig en snel verloopt. Uiteraard hebben we ook het gehele registratie- en betaalproces geoptimaliseerd voor de gebruiker waardoor deze zonder drempels kan afrekenen.

 

 

Waardevolle koppelingen

Een belangrijk aspect van een webshop is efficiëntie. Zo moet een potentiële klant in zo min mogelijk mogelijk stappen de gewenste producten kunnen vinden en kopen en moet het voor de webshopeigenaar zo min mogelijk inspanning kosten om de bestelling te verwerken, te versturen en af te handelen.

 

Pakketten versturen

Het aanbieden van een bestelling aan een vervoerder kan een tijdrovende klus zijn. Dankzij de koppeling tussen de webshop en bijvoorbeeld Parcel-pro verloopt dit proces erg snel. De koppeling zorgt ervoor dat bestellingen automatisch worden voorgemeld bij PostNL (of DHL) inclusief de juiste verzendgegevens. Alleen de verzendlabels hoeven nog maar afgedrukt te worden en de pakketten kunnen vervolgens bij een PostNL agentschap worden afgeleverd.

 

Reviews verzamelen

Het verkrijgen van goede reviews voor de webshop is van groot belang, het zorgt voor betrouwbaarheid en daarmee indirect voor mee klanten. Onze Knikkerbricks  webwinkel is gekoppeld aan Webwinkelkeur, klanten ontvangen dankzij deze koppeling automatisch een e-mail met het verzoek een beoordeling te geven over de webshop.

 

Nadat zij die beoordeling hebben achterlaten wordt deze bij Webwinkelkeur gepubliceerd en wordt de score in het gemiddelde cijfer meegenomen.Op dit moment scoren we een 9,5 op basis van 66 beoordelingen.